Strumpor är en del av allas vardag och dina fötter förtjänar det bästa. Det spelar ingen roll om du är en person som rör på dig mycket eller mest sitter stilla, rätt strumpor kan vara dina fötters räddning. Stödstrumpor finns till för personer med olika sorters problem och behov. Välj strumpor som passar just dina fötter och få extra stöd i vardagen.

Det kan vara så att du har ärvt problem med åderbråck eller liknande, eller att du har problem på grund av andra orsaker. Även de som tränar mycket kan få extra stöd under träningen och efteråt med strumpor. Kom ihåg att du smidigt kan shoppa på nätet och hitta de perfekta paret strumpor för just dina fötter.

Stick ut från mängden med synliga strumpor

Tiden då strumporna skulle vara gömda är förbi. Nu är det istället populärt att visa upp dina strumpor så att alla kan se dem. Så välj ett par som speglar din personlighet genom olika färger, mönster eller texter. Den 21 mars varje år kan du bära olika sockor för att visa ditt stöd för personer med Downs syndrom.

Även du som bär stödstrumpor eller kompressionsstrumpor kan hitta speciella alternativ för att göra vardagen lite roligare.